Udflugter

Fra Haarlev BB er der kort vej til mange interessante seværdigheder og forlystelser.

F.eks. er afstanden til Køge kun 19 min i egen bil – og 29 min til fods og tog. Dermed er København også tæt på – 1 time 16 min efter, at du er trådt ud fra Haalev BB, kan du stå på Københavns hovedbanegård (tog Haarlev-Køge, S-tog Køge-København).

Ønsker du at spille golf, er Vallø golfklubs to golfbaner (9 hhv. 18 huller) placeret mindre end 10 min væk.

Faxe kalkbrud er en oplevelse for børn og voksne – find dit helt eget forstenede søpindsvin! Eller tag til Stevns klint og oplev kalkklipperne på tæt hold!

Har du børn med på tur, er der måske stemning for at tage i Bonbon-land, og ellers er Kjøge Miniby og Køge skitsesamling med dronningens gobeliner oplagte mål.

Du bør heller ikke snyde dig selv eller din familie for at komme til torvedag (onsdage 8-16:30 og lørdage 8-15:30) på Køge torv. Her har der været torvedage helt tilbage fra Køges spæde start som købstad i 1288, og vi lokale køber stadig frugt, grønt, fisk og kød til husholdningerne “på Torvet”.

Er man i Køge, kan dagens strabadser passende skylles ned i Hugos Kælder – en kælder fra middelalderen, der er indrettet til Danmarks måske hyggeligste øl- og vinstue.

stevnsklint

koege_skitsesamling

bon-bon-land

faxe_kalkbrud

hugos

koege_miniby